Tour overview

Alanya mehtap turu — Tatil sırasında vakit geçirmenin en iyi yolu günbatımında Alanya’da bir yat turuna çıkmaktır. Programımız, bir geziyi, elinizde bir kokteylle yüzme ve güneşlenme fırsatını, sıradışı bir macerayı, doğal güzelliği düşünmeyi, harika bir akşam yemeğini ve güneşin son ışınlarını geçirmek için eşsiz bir şansı birleştirir.

Gün batımında Alanya’da bir yat turu denemek neden tavsiye edilir?

Alanya sahilinin manzaraları her zaman muhteşemdir, ancak güneşin eski yapılara, doğal rahatlığa ve ebedi dağlara hoş ve sıcak bir gölge verdiği günbatımında özellikle büyülüdür. Bu saatte şehri denizden görmek unutulmaz bir keyif.

Havanın serin olduğu akşam saatlerinde, gündüzleri ısınan Akdenizin saf sularda yüzmenin keyfi bambaşka! Gün batımında Alanya’da yat turu bir gezi bölümü içerir. Kıyı boyunca gideceğiz ve başlıca turistik yerleri göreceğiz. Yürüyüş sırasında Alanya’nın en güzel plajlarını, 13. yüzyılda inşa edilen tersane ve efsanevi mağaraları göreceğiz.

Bu, bir tekne turu için en uygun zamandır, çünkü güneş artık o kadar göz kamaştırıcı ve sıcak değil. Akşam serin gece esintisini rahat ve zevkli karşılamak için yanınıza hafif bir ceket almanız tavsiye edilir.

Alanya yat turu sırasında günbatımında muhteşem bir akşam yemeği gerçekleşecek, kesinlikle uzun süre hatırlanacak ve tatilin en sıcak izlenimlerini yaşayacaksınız.

Güneşin son ışınlarına kadar denizde kalacağız, böylece şehir limanına dönüş yolunda geceleri şehrin ışıklarını görmek için hala vaktimiz olacak ki bu da çok güzel bir manzara seyir etmeğinize yardımçı olacak.

Batan güneş yavaşça ufka doğru çekilirken pek çok insanın üç katlı bir gemide henüz yemek yemediğini söyleyebiliriz. Bu, her gezginin kesinlikle istediği unutulmaz bir deneyimdir.

Included

  • Трансферы из/в отель
  • Безалкогольные напитки
  • Страховка
  • Русский гид
  • Обед

Not Included

  • Алкогольные напитки

ПРОГРАММА ТУРА

Отплытие от причала Аланьи
Прогулка на яхте вдоль Аланийского побережья
красная башня, пещера влюбленных, пещера пиратов, фосфорная пещера
Остановки в море, где желающие смогут искупаться
Aнимационные программы, пенная дискотека
Остановка для плавания на пляже Клеопатры
Ужин на яхте во время остановки неподалеку от Райского пляжа
Продолжение анимационной программы, плавание в открытых водах и пенная дискотека
Завершение программы и возвращение в отели